​Velkommen til Henning Carlsen VVS A/S

​Tlf.: 56 65 48 00   |   E-mail: thyge@henningcarlsen.dk

Service- og anlægsopgaver​

Service

Henning Carlsen VVS A/S har stor erfaring med service opgaver. Dels har vi altid haft tradition for at løse enhver opgave hos den private husstand, men også en mangeårig stabil varetagelse af service opgaver hos flere store boligselskaber.

Vi er stolte over at kunne sige at vi blandt vore faste kunder har store boligselskaber som DAB og KSB som alene i vores nærområde råder over mere end 3000 lejemål.

Service opgaver favner meget bredt og dækker over alt fra reparation af skjulte rørskader, over diverse små ny-installationer, til rensning af afløb og tagrender.

Ja – bare sig til, der er nok ikke meget vi ikke har prøvet før…..​​​​​

Anlægsopgaver

Historiebogen om anlægsopgaver er stor og bliver større og større dag for dag. Helt fra firmaets spæde start i 60érne har firmaet arbejdet med renoveringer og nybyggeri.

Henning Carlsen VVS A/S har i gennem tiden sat sit navn på mange spændende projekter.

Senest har vi udskiftet flere kilometer varmerør i Lejrbo boligselskab, samt udført alle VVS opgaverne hos VIPP´s nye hovedsæde på Islands Brygge i København. VVS arbejdet i Citroën og Toyota's nye udstillinger i Køge er også udført af os.

Uge efter uge regner vi fortsat på nye spændende opgaver for vore kunder som både er private bygherrer, ingeniører og arkitekter, hovedentreprenører samt stat, amt og kommune.

Henning Carlsen VVS A/S er IKKE skarpt opdelt i anlægsafdeling og serviceafdeling, hvilket gøre os meget fleksible og kan tilpasse vores mandskabsstørrelse hurtigt og efter behov.

Vi ønsker altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.​

Adresseoplysning

Henning Carlsen VVS A/S

Tømrervej 1
4600 Køge

Kontaktoplysninger

Tlf.: 56 65 48 00

E-mail: thyge@henningcarlsen.dk

CVR: 25993837

Henning Carlsen VVS A/S
Tømrervej 1
4600 Køge
Tlf.: 56654800
CVR: 25993837
thyge@henningcarlsen.dk