​Velkommen til Henning Carlsen VVS A/S

​Tlf.: 56 65 48 00   |   E-mail: thyge@henningcarlsen.dk

Firmaets historie​

Henning Carlsen VVS A/S er en moderne VVS virksomhed som stort set arbejder med alle typer VVS-opgaver. Vi har en lang historie og stor erfaring. I 2015 kan vi fejre 50 års jubilæum.

Vi breder os over alle de traditionelle opgaver hos såvel private som hos erhvervskunder og boligselskaber, til større anlægsopgaver med alle typer røropgaver, samt ventilation og blikkenslageropgaver. Derudover håndterer vi gerne totalentrepriser.

Vore kunder tæller både private, erhverv, industri, boligselskaber og entreprenører, samt stat, region og kommune.

Hos Henning Carlsen VVS kan vi håndtere projekter med en økonomisk ramme op til 15 mio. Kroner.

​Af nylig afsluttede projekter kan bl.a. nævnes, det ny opførte ”Cirkelhuset” med 129 lejligheder i Køge nord. De 35 nye boliger på den gamle plejehjemsgrund i Lille Skensved, samt totalrenoveringen af ”Masteskurene” på Holmen i København.

I øjeblikket er vi midt i opførelsen af ”Kronløbshuset” med 87 lejligheder, i den gamle frihavn ved Østerbro.

Vi vil så gerne Køge – og vi forventer os meget af udviklingen i området. Vi er klar som aldrig før til at give bud på de mange bygge- og anlægsopgaver som vil præge regionen i de næste mange år.

Vi er certificeret Rheinzink blikkenslagere, og vore medarbejdere ”brænder” for det gode håndværk, som stadig skal være til stede for at kunne udføre pæne, ordentlige og tætte blikkenslager opgaver. Udførelse af større skiffer og kvistinddækninger som bl.a. på ”Fredenshus” og ”Ny Kongensgade” i København, er ikke noget man ”bare lige gør”

Kedeludskiftninger – stort som småt – vi er som ”Bosch Climate Partner” klar til at rådgive inden for både gaskedler og varmepumper. Men også biobrændselskedler, fjernvarme og solvarme kan vi klare.

Kort sagt:

-vi griber om det meste-

​Målsætning

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til rette tid og pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Vi er ”ordentlige mennesker” der udfører ”ordentlige installationer” og ”ordentligt håndværk”.

Etableret: 1965

Antal ansatte: 20-49    

Adresseoplysning

Henning Carlsen VVS A/S

Tømrervej 1
4600 Køge

Kontaktoplysninger

Tlf.: 56 65 48 00

E-mail: thyge@henningcarlsen.dk

CVR: 25993837

Henning Carlsen VVS A/S
Tømrervej 1
4600 Køge
Tlf.: 56654800
CVR: 25993837
thyge@henningcarlsen.dk